sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Berliini ja Tallinna

Vietimme viime vapun (2012) helteisessä Berliinissä, minulle kaupunki oli uusi ja ihastuin siihen heti. Nyt on jo uusi reissu varttu tulevan vapun tienoolle.Rumaa ja kaunista, samaan aikaan. Pidän tällaisesta karkeudesta.


Vanhan idän puolella oli hauskoja pikku kauppoja, joissa oli niin sisustus tavaraa, leluja, kankaita, nappeja kuin nauhojakin

Berliinissä on ehdottomia ajan vietto tapoja  ovat erilaiset torit ja kirpparit. Puistoissa on myös rento ja letkeä meninki, perheet, nuoret ja vanhukset sulassa sovussa viettämässä päivää grillaten, pelaillen ja nauttien päivästä.

Kävimme syksyllä 2011 Tallinnassa, matkasimme sinne tutun laiva kapteenin opastuksella ja saimme katsella maisemia komentosillalta. Tulo päivä oli aurinkoinen mutta kylmä ja kiertelimme kaupungin katuja. Illastimme mukavassa Jazz ravintolassa vanhassa kaupungissa.


Toisena päivänä teimme sateisessä säässä matkaa kohti Karnaluksia, saman kadun varrella oli muitakin kangas-nauha- ja askartelukauppjoa.

Paluu matkalla hotellille löysimme sivu kujalta pienen helmikaupan. Ennen laivan lähtöä kävimme vielä vanhassa kaupungissa nauttimassa edulliset täytetyt letut ja makoisat juomat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti