maanantai 22. huhtikuuta 2013

Työhuoneella

Minulla on kotona olevan paperiaskartelu pisteen lisäksi työhuone Vallilassa, jossa pyrin tekemään sitten kaiken muun puuhastelun. Paikka on isompi yhteisö, jossa meitä on tällä hetkellä n.10hlö aina toimittajasta kuvataiteilijaan ja ompelijoihin asti.
 Työhuoneella vallitsee aina mukava hallittu kaaos, joten koko kuvaa paikasta en ilkeä ottaa vaan päätin kuvata tälläisiä tunnelmakuvia.Auringon keltaista, toiveissa että kyllä se kesäkin sieltä tulee aikanaan.Kimallusta, olen joltain reissulta tuonut discopallon ja nyt sen paikka on työhuoneella. Edellisessä kodissa se roikkui makuuhuoneen ikkuna syvennyksessä tuoden valopisteitä koko huoneeseen kun aurinko osui siihen.Väriä, 60l. valaisin sekä pilkkua ja raitaa. Luonnon materiaaleja, puulaatikoita joihin vuosia sitten oli pakattu simpukka koristeita ja 50l. sulkakoriste. 

1 kommentti:

  1. On varmaankin tosi inspiroivaa kun on monenlaisia luovia ihmisiä yhdessä! Siinä kipinät lentävät ja ideat roihahtavat varmaan vähän väliä :)
    Diskopallo ja puulaatikot edustanevat ääripäitä rekvisiitassa ja kertovat monista mahdollisuuksista joilla itseään voi toteuttaa.
    Herkullisia hetkiä sinulle ja kanssaolijoille!

    VastaaPoista