torstai 9. toukokuuta 2013

Berliinissä

Vietimme taas vapun tienoolla viisi ihanaa päivää Berliinissä niin kuin viime vuonnakin. Tänä vuonna sää ei hellinyt meitä ihan yhtä paljon mutta keväisempää siellä oli kuin täällä koto suomessa.

Saavuimme Berliiniin jo aamu tuimaan ja jätettyämme laukut hotellille suuntasimme Turkkilaiselle torille Kreuzbergiin. Torilla myytiin kankaita, ompelutarvikkeita, taidetta, käistöitä, vaatteita, sisustus tavaraa ja ruokaa.Kankaat olivat todella edullisia ja laatu vaihteli hieman myyjillä. Hyviä puuvilla kankaita sai 4€/m ja silkkejä jopa 6€/m.


Berliini on tunnettu seinämaalauksista, varsinkin vanha idän puoli. Tässä kukka energiaa seinä taiteena ja aitona tulppanina baarin terassilla.Vanha taiteilijoille ja osittain kodittomille vallattu iso talo oli suljettu, joten osa taiteilijoista oli "muuttanut" Rosenthaler str.:lle mm. tällä sisäpihalle ja rakennuksiin. 

Kiersimme myös paljon kirppareita Mauerpark, Ostbanhof ja pienempiäkin, joita oli milloin missäkin kadun kulmassa. Söimme, joimme, shoppailimme, nautimme ja uimme iltaisin kaupungin pölyt pois hotellimme uima altaassa. Näin on onnistunut loma jo takana päin ja uusi on jo taas suunnitelmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti