tiistai 7. tammikuuta 2014

Joulu tuli ja meni!

Loppu vuosi oli täynnä tapahtumaa ja reissua niin että blogi jäi taas vähemmälle huomiolle. Joten laitan nyt näin jälki käteen vielä jouluisia tunnelmia.
Tänäkin vuonna pidin kortti illan niin aikuisille kuin lapsillekin. Lasten askartelusta siinä  jäi kuvat ottamati mutta tässä raportti "aikuisten" illasta.


Lauran minimalistiset kissakortit.


Riikan heijasrintehdas.


 Jenni työstää joulupallokorttia ja alla hänen valmiit kortit.Kaisan aasialais vaikutteiset viilukortit.


Hennan joulu-ja pakettikortteja.


Empun kauniit paperirasiat.


Hauskaa taas oli ja aika kului vikkelään naisten askarrellessa. 

Tänä vuonna pidin korttikurssin myös tilauksesta eräässä rakennusfirmassa. Sielläkin tunnelma oli mitä mainioin ja oli hauska nähdä miten samoista materiaaleista saa niin monta erilasita korttia.
 Tässä muutama mallikortti, joita tein kursseille ideoitavaksi.Jotenkin siinä kaikessa joulu tohinassa jäi omat kortit kuvaamatta. Teemana oli tänävuonna pitsi, punainen ja valkoinen. Alla yksi teeman mukainen kortti, jonka kuvasin jälkikäteen anoppilassa vieraillessa.


Meillä vietettiin taas kolme joulua niin kuin jo useana vuonna. Minulle se passaa sillä nautin joulusta, sen vietosta ja valmistelusta.
Tässä ensimmäisen joulun kattaus täällä meillä kotona aaton aattona, joka vietettin peinellä porukalla isän, famun ja siskon lasten kanssa.


Tämä tähtönen on aatto illalta Tervelammelta, jossa vietettiin ns. isoa joulua 12 sukulaisen voimin.


Kolmas joulu vietettiin joulupäivänä rauhalisissa merkeissä pitkän ajomatkan jälkeen Kuhmossa miehen perheen voimin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti