maanantai 26. tammikuuta 2015

Rapakon taakse

Työn täyteisen vuoden päätteeksi lensimme lomalle rapakon yli Floridaan. Vietimme ensin muutaman  yön upeassa hotellissa Fort lauderdalessa.

 
Tämä oli näkymä huoneemme ikkunasta.
Hotelimme aulassa oli upea joulukoristelu, bonuksena vielä että seinä vaihtoi väriä aina valkoisesta pinkkiin ja siniseen.


Fort lauderdale on täynnä pieniä saaria, joita yhdistää nostosillat jotta niin veneet kuin auotokin pääsivät liikkumaan paikasta toiseen. Nämä hulppeat talot olivat rakennettu melkeinpä tonttien laitureille.
Parin yön jälkeen suuntasimme satamaan ja rennolle Caribian risteilylle.
Tähän näkymään heräsimme viitenä aamuna.


Laiva oli hulppea ja melkosen krumeluuri ns.kaikille jotain. Laivalta löytyi perus ravintoloiden, kauppojen, kasinon ja allas alueiden lisäksi jäähalli, pari teatteria, erilaisia klubeja, mini golf, kiipeilyseinä, spa ja kaikkea mahdollista. 
Myös ohjelmaa oli aina bingosta jääshowhun ja viinin maistelusta skräppäykseen sekä teatteri estyksiin.pari päivää vietimme myös maissa ja ensimmäinen kohde oli Belize ja bussimatka Maya intiaanien temppeleille.Paikallinen puuverstas kuivasi puut katolla auringon alla.  Muuten maa oli melko soista ja kosteaa, joten lähes kaikki talot oli rakennettu tolppien päälle.


Hyttikäytävämme isäntä keksi joka päivälle uuden eläin tervehdyksen hyttiimme.

    
 

Seuraava vierailu oli pieneen meksikonsaareen Cosumeliin. Siellä tutustuimme historiaan ja taiteeseen ja suklaan-sekä tequilan valmistukseen. Piipahdimme myös saaren toisella puolella asumattomalla alueella upelalla rannalla.
Perus saari kierroksen jälkeen lähdimme omille teillemme. Hulppeilta rantakaduilta sivukujilla. Sieltä  löytyi myös mm. kangaskauppa, jossa hetken haahuilun jälkeen tajusin että hinnat ovat pesoina ja kaikki oli todella edullista. Yritin silti pitää ostokset järkevinä.
Risteilyn jälkeen matka jatkui Miami Beachille....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti