tiistai 20. toukokuuta 2014

Lontoo-Brighton

Piipahdimme Vappuna Lontoossa, edellisestä reissusta olikin jo kulunut 1,5vuotta, joten oli taas mukava koluta kaupunkia ympäriinsä.
Viimeiseksi yöksi matkasimme ystäviemme kanssa aurinkoiseen  Brightoniin. Ja olihan se pakko kastella jalat meressä (vaikka nuhanhan siitä sai ;) ) vaikka kylhäänhään se vielä oli.


Lontoon pääkohden oli ystävien tapaamisen lisäksi  Jean Paul Gaultier - näyttely. Se oli aivan mahtava, suosittelen vaikka vaatteet sinäänsä ei kiinnostaisikaan. Näyttely oli visuualisesti todella mielenkiintoinen ja toi Jean Paul:n uran esille monelta kantilta.Olen puolet iästäni fanittanut Jean Paul:a mutta kun on seurannut uraa vain lehtikuvista niin on jäänyt huomaamatta kuinka paljon yksityiskohtia ja kirjontaa asuissa on. Näyttelyssä oli myös pari hauskaa juttua, joihinkin asuihin oli merkitty tunti määrä kuinka kauan asun valmistamiseen oli kulunut aikaa sekä osa mallinukeista puhui ja lauloi niiden naamoille heijastetuilla kasvoilla. 


Tokihan sitä tuli shoppailtuakin niin koru- kuin ompelutarvikkeitakin. Kaupat oli samat vanhat tutut vaikkakin melkosen vähän oli mitään uutta ja kiinnostavaa niihin saapunut, jotain jäi silti kotiin tuotavaksi.

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia upeista luomuksista. Täytyy myöntää, että suorastaan mykistäviä ovat.
    Kesäisen kuumat terveiset täältä rajan pinnasta!

    VastaaPoista