torstai 26. syyskuuta 2013

Mökillä

Olen koko kesän ahertanut töiden parissa, joten olen nyt vasta kesälomalla. Viime viikolla vietimme lomaa syksyisessä saaristossa mökillä,  nauttien hiljaisuudesta ja rauhasta.


Mökillä päivät kuluu arkisissa askareissa kuten esim. kahvin keitossa nokipannulla.


Aika ajoin uusin mökin tekstiileitä ja hassua kyllä nämä verannalla olevat istuin tyynyt ovat olleet käytössä varmaankin koko ikäni, saaden vain aina uuden kankaan päällensä. 
Tämä kelta-vihreä kangas, jonka olen opiskellessa värjännyt vaihtui tyynyihin kun kangas oli ensin palvellut mökillä verhoina. Kukaset on lisättiin tyynyihin koristeeksi kun taas siitä kankaasta tuli vehot verannelle.
Itse muistan vielä että tyynyissä olisi joskus ollut puna-valko ruudullinen kangas mutta kun avasin päällisen niin alta löytyikin tyynyjen aivan alkuperäinen sininen  kangas, joka on varmastikin 60-70 luvulta.
Nyt on kuitenkin niin että nämä tyynyt (tyynyjä oli neljä) ovat tulleet tiensä päähän, niin on vuosien varrella linttaan istuttu ja osumaa saaneet että joutuivat roskiin. 
Samanlaista pitkää historiaa ei varmastikkaan uusille tyynyille tule.

1 kommentti:

  1. Aika hieno tuo vanha sininen kohokuvioitu kangas! Kyllä ennen tehtiin lujat ja kestävät tekstiilit! Ja kauniitakin mokomat :)
    Loma tekee varmaan hyvää vaikka syksyisessä sateessakin. Täällä ainakin on sadellut joka päivä ja tuuleekin kovasti. Syksy tuli oikein rytinällä!
    Kaunis on myös värjäämäsi verhokangas!

    VastaaPoista