sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Lomalla!

Niin kuin edellä mainitsinkin, tämän vuotinen kesälomani sijoittui näin syksylle, joten mökkeilyn jälkeen suuntasimme Kreetan Rethymonin lämpöön. Tällainen pakettimatka oli meidän ensimmäinen kun aikaisemmin olemme harrastaneet omatoimisia  kaupunkilomia.

Asustimme viikon päivät pienehkössä huoneisto hotellisssa aivan rannan tuntumassa ja n.3km päässä vanhasta kaupungista. Ensin mietin että miten letkeään ja ns.tekemättömään päivärytmiin sulautuu mutta ei siinä mennyt kuin päivä niin aika kului kun siivillä. 
Kuljimme vanhan kaupungin kujilla ja rannalle, tutustuimme Venetsialaiseen linnoitukseen, teimme päivä retken saaristoon, uimme ja nautimme lämmöstä sekä  hyvästä ruuasta ja juomasta.


Kuva on hotelin sisäpihalta, meidän parvekkemme oli kadulle ja merelle päin.
Kaupunki on tunnettu tästä idyllisestä luonnon satamasta, josta näin ajan kuluessa on tullut kalaravintoloiden keskittymä. "Sataman" toiselle reunalle on rakennettu pieni aallonmurtaja ja majakka jo vuosisatoja sitten.Yhtenä päivänä teimme kaupunki kierroksen turistibussilla, matka kulki halki kaupungin  pää nähtävyyksien kuten Venetsialaisen linnoituksen, kuin vuoriston rotkojen ja viljelystenkin ohi.

 


1 kommentti:

  1. Kertomastasi kyllä huomaa, että lomanne onnistui rentouttamaan ja nykäisemään pois arkikuvioista tehokkaasti! Hienoja kuvia silmäniloksi meille lukijoille. Kiitos.

    VastaaPoista