torstai 27. maaliskuuta 2014

Budapestin ostokset

Aikaisemmin mainitulta Budapestin matkalta tarttui toki  muutamia hankintojakin mukaan. Suurin osa tuotteista oli halvempaa kuin täällä, joka tietnkin teki shoppailusta hauskempaa.


Kävimme lauantaina kirpparilla Városliget puistossa, hassua oli että sinne oli sisään pääsy, joka tosin oli euron luokkaa. Tarjonta oli suurimmaksi osaksi ihan nykypäivän "markkina" tavaraa, pesuaineita, leluja yms. Vain yhdellä pariskunnalla oli myynnissä siistejä ja kauniisti viikattuja vanhoja tekstiilejä. Pyyhe ja ja kangas nenäliina yhteensä n. 3€. 


Tapanani on myös  aina hankkia muutama paikallinen lehti reissuta.Budapesttin keskustan askartelu-ja helmikaupat ovat lähes kaikki saman (Ulloi utcan) kadun varrella. Muutama helmikauppa oli mennyt nurin sitten viime käynnin ja yksi askartelukauppa oli vaihtanut paikkaa.

Napit löytyi sattumalta kun etsimme vanhanajan paperikauppaa keskustan sivukadulta ( V.Régiposta ucta 7-9). Gomba Udvar-nappikauppa oli pienen pieni ja aivan täynnä nappeja pahvisissa laatikoissa, joissa oli mallinapit aina kauniisti laatikon päädyssä näytillä. 
Nappien suhteen minulle iski hinta sokeus, ajattelin että ovat kalliita mutta jälkeen päin kun laskeskelin niin esim. nuo isot 70l.napit makoisvat 0,34€/kpl.

3 kommenttia:

 1. Hauskoja nappeja oletkin löytänyt! Nuo karkinnäköiset vasemmalla alhaalla lienevät korujuttuja?Kuplatkin hoksaan ja leimasimet ja nauhat tunnistan mutta mitä nuo mustat ovat? Haa taas minä utelen :)
  Oli varmaan hauska reissu!

  VastaaPoista
 2. Olemme menossa pääsiäisenä Budapestiin ja tykkään hirveästi skräppäillä. Löytyykö sieltä siis ihan keskustasta erilaisia askartelukauppoja? Onko joku tietty mitä erityisesti suosittelisit, paperi/ kortti skräppäykseen. :) -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Lähes kaikki löytämäni askartelukaupat ovat samalla kadulla. Kannattaa ottaa vaikka ratikka tai metro Ulloi uctan ja Ference körutin risteykseen ja lähteä talsimaan Ulloi uctaa keskustaan päin.Heti ensimmäiset kaupat ovat Taideteollisuusmuseoa vastapäätä. Myös yksi askartelukauppa on Mammut ostoskeskuksessa Budan puolella. Näistä kyllä löytyy niin skräppäykseen kuin muihinkin askarteluhiin tarvikkeita.

   Poista