keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ostoksia reissusta

Vaikka lomareissulla oltiinkin niin toki pieniä hankintoja tuli tehtyä :)


Ensimmäiset löytyi Meksikon Belizen sivukadulta, sain ihanaa palvelua ja valikoimaa oli vaikka kuinka paljon mutta yritin olla "järkevä". Liikkeessä oli mahatava valikoima paljetteja, brodeerattuja leveitä nauhoja sekä kirjavia pitsejä, Kankaita en edes ehtinyt vilkaista. Liikkeessä ei oikesti käynyt amerikan dollarit mutta ilmeisesti olin hyvä asiakas niin sain maksaa niillä, tuo koko läjä oli 15$.


Miamissa tein hankintoja niin "kotikadullamme" Collin avenuella kuin hieman kauenpanakin. Nämä  pikkuhatut ja ruusupanta ovat teinikaupasta -21 for ever.Huomasimme reissun aikana että kaikki ns. isot kaupat on aina automatkan päässä motarien varrella. Yhtenä päivänä teimme paikallisbussilla reissun Adventuraan missä oli iso (kylmäksi ilmastoitu ) hieno kauppakeskus ja kävelymatkan päässä sieltä pienenpi kauppakeskus missä vietin tunnin verran Michaels askartelukaupassa.
Michaelsissa valikoima oli todella laaja ja kolusin kaikki hyllyn välit vaikkakin ns. vähemmän kiinostavat vain kävelin läpi. Kakkujen koristeluja- ja pakkaustarvikkeita oli yllin kyllin ja myös erilaisia valokuva-ja taulukehyksiä. Ihmeen vähän kärryihin tarttui tavaraa mutta piti miettiä että mikä mahtuu matkalaukkuun, oli mukava myös huomata että aika paljon oli tuttujakin tuotteita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti